Пошук

Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 24.05.2018 18:46
Кількість переглядів: 853

24 травня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У засіданні взяли участь: перший заступник голови Яготинської райдержадміністрації О.І. Рудніцька, голови первинних ветеранських організацій, члени координаційної ради, керівники комунальних підприємств, представники громадської організації «Від Родини До Родини», жителі міста та представники засобів масової інформації.

На початку міський голова Н.М. Дзюба звернулась до присутніх та зауважила, що на засіданні виконавчого комітету будуть звітуватися керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради про роботу за І квартал 2018 року, щоб жителі міста були поінформовані про діяльність підприємств.

Після цього члени виконавчого комітету заслухали звіти керівників комунальних підприємств міської ради (будуть опубліковані на офіційному веб-сайті Яготинської міської ради).

Додатково керівник КП «Комунальник» А.В. Стріха повідомив, що  23 травня в Яготинській міській раді під головуванням міського голови Н.М. Дзюби відбулась робоча зустріч з представником підрядної організації, яка буде займатися виготовленням проектної документації щодо ремонту пішохідного мосту над залізничними коліями, який належав ДП «Яготинський цукровий завод" та сполучає вулиці Вокзальна і Привокзальна.

Керівник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба зазначив, що останнього разу тарифи були скориговані рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради в 2016 році. Критичний фінансовий стан КП «Яготинське ВУ ВКГ» який склався на даний момент, може спричинити зупинку надання послуг водопостачання та водовідведення споживачам міста в результаті несвоєчасної ліквідації аварій на мережах водопостачання та водовідведення, очистки стічних вод, погіршенням санітарно-епідеміологічного стану в місті, відключенням об’єктів водопостачання від енергопостачання, а також покриття поточних зобов’язань підприємства, зокрема сплата за енергоносії та податки. Тому і виникла нагальна потреба перегляду нині діючих тарифів.

Керівник спеціалізованого комунального підприємства міської ради «Ритуал» І.М. Смаглій додатково проінформував присутніх про те, що 8 травня на засіданні виконкому було прийнято рішення про надання дозволу СКП «Ритуал» на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж кладовища за адресою: м. Яготин, вул. Пирятинська, 33, що дасть змогу громадянам користуватися водою на центральному кладовищі.

Також члени виконкому затвердили план заходів з підготовки комунальних підприємств Яготинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.

В ході засідання було затверджено Положення про проведення міського конкурсу на кращу вулицю, будинок, прибудинкову територію у місті Яготин. За рядом показників буде визначено переможців Конкурсу у кожній номінації, а оголошення підсумків Конкурсу та нагородження переможців відбудеться під час урочистих заходів святкування Дня міста.

Традиційно члени виконкому розглянули документи та прийняли рішення про надання дозволу на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж; про зміну поштових адрес; про встановлення опіки над недієздатною особою; про надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

Після цього члени виконавчого комітету погодили ТОВ «Спецтехніка» поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води.

Наостанок міський голова Н.М. Дзюба звернулась до присутніх та наголосила, що питання капітального ремонту дороги вул. Незалежності, яка перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Київській області  знаходиться під увагою Яготинської міської ради. Вже відбулося ряд зустрічей в м. Києві з приводу ремонту цієї дороги.

Також Наталія Миколаївна звернулася до всіх небайдужих яготинців приєднатися до робіт із озеленення й благоустрою рідного краю та внести свою частку у справу наведення чистоти і порядку в місті, зокрема і 26 травня в мікрорайоні міста «ЦИНС» відбудеться толока, яку організовує громадська організація «Від Родини До Родини».

Виконавчий комітет Яготинської міської ради звернувся до ініціативних і активних громадян з пропозицією представляти свої кандидатури на посаду ГРОМАДСЬКОГО ІНСПЕКТОРА БЛАГОУСТРОЮ для здійснення громадського контролю у сфері благоустрою в м. Яготині.

Шановні яготинці, нагадуємо, що за отриманням інформації ви можете звертатися до відповідального працівника міської ради - Павленко Валентини Миколаївни (контактний номер телефону: 5-44-44).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора