Дружній візит представників «Aktion Tschernobyl” до міської ради

Дата: 30.08.2017 18:49
Кількість переглядів: 642

Фото без опису30 серпня до Яготинської міської ради завітав почесний громадянин міста, німецький лікар, керівник проекту «Aktion Tschernobyl” Йозеф Ціглер з дружиною Анжелікою та представником Баварського Червоного Хреста Федеративної Республіки Німеччина. На зустрічі були присутні: виконувач обов’язків міського голови С.О. Овчаренко, керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький та голова районної організації товариства Червоного Хреста В.І. Солод.

На початку голова районної організації товариства Червоного Хреста В.І. Солод зауважив, що доктор Йозеф Ціглер відвідав Яготинську районну центральну лікарню де було обговорено ряд питань зокрема, про подальшу співпрацю між фондом та медичним закладом та матеріально-технічну підтримку. В рамках даного візиту Йозеф Ціглер разом з очільниками району ознайомились з станом проведення ремонтних робіт в районній лікарні, відвідали приміщення в якому планується розміщення стерилізаційного відділення, де буде проводитись термообробка інструментів хірургічного відділення, урології та всього необхідного інструменту, який цього потребує.

Виконувач обов’язків міського голови С.О. Овчаренко подякував доктору Й. Ціглеру за зустріч з представниками органу місцевого самоврядування, а також передав вітання від міського голови Наталії Миколаївни Дзюби, яка на даний час перебуває з робочим візитом у Республіці Польща.

«Наша спілка «Акція Чорнобиль» допомагає гуманітарними вантажами лікарням, зокрема і для Яготинського району. З далекого 1992 року ми допомагаємо і соціально незахищеним верстам населення… На сьогоднішній день ми прийняли рішення про оновлення стерилізаційного відділення в Яготинській лікарні і звичайно за умови співпраці з місцевою владою», - зауважив у своєму виступі доктор Йозеф Ціглер.

Фото без опису«Органи місцевого самоврядування не залишають без уваги медицину. Так, у 2017 році депутати Яготинської міської ради VII скликання прийняли рішення про виділення коштів Яготинському центру первинної медико-санітарної допомоги на придбання транспортного засобу. Також на території лікарні проведено поточний ремонт асфальтного покриття. Наші комунальні підприємства, зокрема «Комунальник» допомагає у сфері благоустрою», - наголосив Сергій Олександрович.

Було обговорено і питання надання благодійної допомоги місту спілкою «Акція Чорнобиль» під егідою Баварського Червоного Хреста Федеративної Республіки Німеччина.

На завершення виконувач обов’язків міського голови подякував доктору Йозефу Ціглеру за зустріч та щиросердечно запросив на святкування 60-річниці надання Яготину статусу міста, яке відбудеться 16 вересня 2017 року.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора