Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 11.10.2018 18:50
Кількість переглядів: 497

Фото без опису11 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У засіданні взяли участь: депутати Яготинської міської ради VII скликання С.В. Галас, В.І. Крутько, І.М. Смаглій, керівники комунальних підприємств міста, представники ФОП, які здійснюють перевезення на міських автобусних маршрутах, працівник ПрАТ "Київстар" В.В. Кузьменко та засоби масової інформації.

Одне з основних питань, що розглядалося на засіданні виконавчого комітету – виконання заходів з підготовки комунальних підприємств в осінньо-зимовий період 2018-2019 років. Присутні заслухали звіти керівників комунальних підприємств про вжиті заходи.

Було також розглянуто проект рішення про встановлення тарифу на проїзд у міських автобусних маршрутах загального користування у м. Яготин. До Яготинської міської ради звернулись суб'єкти господарювання, які здійснюють перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування з питанням щодо підвищення тарифу на проїзд у міських автобусних маршрутах загального користування у м. Яготин, мотивуючи це підвищенням мінімальної зарплати та рівня цін на паливно-мастильні матеріали, запчастини тощо. 

Під час обговорення були внесені пропозиції тарифів на проїзд в міських автобусних маршрутах – від 5 грн. до 8 грн.

З метою уникнення скорочення частоти рейсів транспортних засобів на міських автобусних маршрутах загального користування та повної зупинки руху громадського транспорту у м. Яготин, виконавчий комітет Яготинської міської ради встановив тариф на проїзд у міських автобусних маршрутах загального користування у м. Яготин в розмірі 6 грн. з пасажира за разове перевезення. Дане рішення набере чинності через 10 днів з моменту його оприлюднення в газеті «Яготин - місто моє».

Під час засідання члени виконкому також розглянули документи та прийняли рішення на підключення до міських водопровідних мереж; про встановлення дорожніх знаків; про затвердження кошторисної документації; про надання дозволу на виготовлення проектної документації; про уточнення та зміну поштових адрес; про перереєстрацію особи, яка перебуває на квартирному обліку; про надання дозволу ПрАТ «Київстар» на розташування телекомунікаційного обладнання; про визнання розміру пайової участі; про підсумки роботи зі зверненнями громадян за 9 місяців 2018 року та надання матеріальної допомоги жителям міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора