Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 03.09.2018 18:56
Кількість переглядів: 440

Фото без опису03 вересня відбулась щотижнева оперативна нарада під керівництвом міського голови Н.М. Дзюби з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату Яготинської міської ради.

На початку наради було заслухано звіти керівників комунальних підприємств міста за період роботи з 27.08.2018 по 02.09.2018.

Міський голова Н.М. Дзюба наголосила, що незважаючи на кріплення анкерами постійно перестановляються лавки, як в центрі міста, так і на Алеї Слави. За результатами обговорення міський голова надала доручення звернутися з листом до Яготинського відділу поліції, щодо патрулювання правоохоронцями у вечірній час та дотримання відпочиваючими чистоти та порядку в місті.

Надалі, Наталія Миколаївна доручила керівнику комунального підприємства міської ради А.В. Стрісі вирішити питання перенесення зупинки «Переяслівська».

Не оминула увагою, Наталія Миколаївна, і питання благоустрою міста, прибудинкових територій, біля підприємств, установ, організацій, надавши низку відповідних доручень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора