Участь у святкуванні 85-ої річниці утворення Київської області

Дата: 24.09.2017 18:58
Кількість переглядів: 593

Фото без опису24 вересня Яготинський міський голова Наталія Миколаївна Дзюба взяла участь у святкуванні 85-ої річниці утворення Київської області «Благословенна Київщино моя».

У День Київщини голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, разом з Ірпінським міським головою Володимиром Карплюком урочисто відкрили комплекс спортивних майданчиків на території Ірпінської ЗОШ №3 та новозбудований комунальний дошкільний навчальний заклад комбінованого типу (ясла-садочок) «Колібрі».

Зокрема, під час урочистого відкриття дитячого садка «Колібрі» очільник Київщини наголосив, що відкриття дошкільного закладу відбулось завдяки новим принципам розподілу коштів обласного бюджету «коли їх використовують не ефемерні обласні структури, а безпосередньо в містах та селах області», що дає можливість переконатися в прозорості, збалансованості та ефективності такого підходу.

Офіційну частину святкування День Київщини відзначили на центральній площі м. Ірпінь великим ярмарком-виставкою делегацій з усіх районів та міст області та святковим концертом за участю талановитих дітей, учасників Всеукраїнського фестивалю «Яскраві діти України» і популярних українських виконавців.

Вітання від Уряду України та особисто від Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана передав Міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко.

Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган привітав громаду Київщини з ювілеєм та передав вітання від Президента України Петра Порошенка.

Кращі жителі Київщини були відзначені державними нагородами, високими званнями та відзнаками.

Окрім того, губернатор Київщини нагородив переможців конкурсу-фестивалю «Гостинна Київщина», в якому взяли участь представники всіх районів і міст Київської області. 

Продовжилися урочистості з нагоди відзначення Дня Київщини святковим концертом, у якому виступили найкращі учасники і переможці конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України» і Народна артистка України Тіна Кароль.

Завершилося святкування 85-річчя утворення Київської області яскравим феєрверком.

 

За інформацією Київської обласної державної адміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора