Змагання з футзалу серед збірних команд загальноосвітніх шкіл присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 02.03.2018 16:44
Кількість переглядів: 632

Фото без опису1 березня в спортивному залі Яготинської районної дитячо-юнацької школи відбулися змагання з футзалу серед збірних команд загальноосвітніх шкіл присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні, під егідою Яготинської районної федерації футболу.

За І місце боролися п’ять збірних команд: Яготинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1; Яготинського НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. № 3», ОЗОНЗ "Жоравський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок)» Яготинської районної ради Київської області, Панфильського НВК "ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок)", Супоївського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок)".

Кожна з команд бажала перемоги, але найкращу готовність до змагань продемонстрували вихованці з Яготинського НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. № 3», Супоївського НВК та Панфильського НВК.

І все ж, як і належить фіналу, гра за перше місце була найцікавіша. Ніхто не хотів поступатися і юні спортсмени віддавали всі сили. Перевага була на боці команди Яготинського НВК № 3, яка добре оборонялася і вміло контратакувала. Вони і стали переможцями в змаганнях.

Учні Супоївського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок)» зайняли ІІ місце, а ІІІ посіла збірна команда Панфильського НВК.

Четверте та п’яте місце між собою поділили збірні з Яготинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 та ОЗОНЗ "Жоравський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок)» Яготинської районної ради Київської області.

Команди, які посіли  І-ІІІ місця були нагороджені кубками, футбольними м’ячами та грамотою.

Голова Яготинської районної федерації футболу О.С. Форостяний та директор ДЮСШ Ю.Л. Стовбчатий вручили кубки, грамоти та футбольні м’ячі командам, які посіли призові місця, а за ІІІ та IV місце – капітани збірних отримали якісні футбольні м’ячі.

Усі учасники змагань залишилися задоволеними від ігор та висловили побажання і надалі проводити спортивні заходи серед молоді.

Довідково:

Ініціатором започаткування в м. Яготині Кубку з футзалу присвяченого пам’яті Героїв Небесної Сотні став депутат Яготинської міської ради VII скликання, відповідальний за дитячий футбол у Яготинській районній федерації футболу - Ю.Л. Стовбчатий.

Маємо надію, що турнір матиме продовження, де учні будуть демонструвати активність та волю до перемоги, як і наші Герої Небесної Сотні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора