Круглий стіл з питання підсумків поїздки делегації Яготинської міської ради до Республіки Польща

Дата: 06.09.2017 19:04
Кількість переглядів: 564

Фото без описуСьогодні, 06 вересня відбувся круглий стіл під головуванням міського голови Н.М. Дзюби з питання підсумків поїздки делегації Яготинської міської ради до Республіки Польща для підписання Угоди про партнерство та з метою налагодження зв’язків в різних галузях діяльності.

У засіданні круглого столу взяли участь: депутати Яготинської міської ради VII скликання, члени виконавчого комітету міської ради, керівники комунальних підприємств міської ради, керівництво та працівники апарату міської ради та представники засобів масової інформації.

Очільник міста наголосила, що 28 серпня 2017 року було підписано Угоду про партнерство між м. Яготин, Україна та Гміною Панкі, Республіка Польща.

Під час підписання угоди було домовлено про співпрацю: удосконалення і розвитку демократичних форм управління і місцевого самоврядування; економічного розвитку; розвитку культури, науки і освіти; охорони навколишнього середовища, культурних та історичних цінностей; розвитку охорони здоров’я; соціальної діяльності; містобудування; спорту та туризму. 

Угода встановила партнерські відносини між Гміною Панкі та містом Яготин. Ці обидва муніципалітети обмінюються делегаціями і робочими групами фахівців, які діляться взаємним досвідом і надають допомогу в реалізації заходів, закладених у робочих программах.

Подальше співробітництво між Гміною Панкі, Республіки Польща та містом Яготин будуть проводитись в дусі творчості, на основі практики і співробітництва в інтересах і на благо обох муніципалітетів.

Також міський голова Н.М. Дзюба та начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради О.М. Кудрявський взяли участь в «Літній Школі Доброї Адміністрації» в рамках польсько-української співпраці. Під час перебування в Літній Школі Олександр Миколайович презентував проект щодо можливості співпраці з зарубіжними країнами. Цей проект стосується впорядкування громадський просторів та відповідає алгоритму написання проектів, які готує Республіка Польща.

Інформуємо: з 2014 року відбувається тісне співробітництво Асоціації міст України з Сілецьким об'єднанням гмін і повітів. Слід зазначити, що школа «Доброго адміністрування» започаткована представниками Республіки Польща та надає посильну допомогу у написанні грандових проектів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора