Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 11.07.2018 19:09
Кількість переглядів: 602

Фото без опису11 червня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У засіданні взяли участь: народний депутат України О.О. Марченко, депутати Яготинської міської ради VII скликання В.І. Крутько та М.М. Басанець, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради, фізичні особи-підприємці та представники засобів масової інформації.

Під час засідання виконавчого комітету були розглянуті питання:

1. Про роботу Комунального підприємства Яготинської міської ради  «Комунальник» за ІІ квартал 2018 року.  

2. Про роботу Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за ІІ квартал 2018 року.

3. Про роботу Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за ІІ квартал 2018 року.

4. Про роботу Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за ІІ квартал 2018 року.

5. Про роботу Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за ІІ квартал 2018 року.

6. Про роботу Комунального підприємства Яготинської міської ради «Редакція газети «Яготин – місто моє» за ІІ квартал 2018 року.

7. Про  підсумки роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за І півріччя 2018 року.

8. Про затвердження проектної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття вулиці Полтавська у місті Яготин.

9. Про затвердження проектної документації на проведення капітального ремонту пішохідної зони біля приміщення Яготинської міської ради по вул. Незалежності в м. Яготин Київської області.

10. Про встановлення дорожніх знаків по вулиці Незалежності та провулку Довженка в місті Яготин.

11. Про затвердження тарифів на окремі види ритуальних послуг, які включено до необхідного мінімального переліку ритуальних послуг та надаються суб'єктом підприємницької діяльності Дзюбою Галиною Валентинівною.

12. Про затвердження тарифів на окремі види ритуальних послуг, які включено до необхідного мінімального переліку ритуальних послуг та надаються суб'єктом підприємницької діяльності Федосєєвою Надією Володимирівною.

13. Про затвердження тарифів на окремі види ритуальних послуг, які включено до необхідного мінімального переліку ритуальних послуг та надаються суб'єктом підприємницької діяльності Калашнюком Анатолієм Івановичем.

14. Про затвердження тарифів на окремі види ритуальних послуг, які включено до необхідного мінімального переліку ритуальних послуг та надаються суб'єктом підприємницької діяльності Шульгою Ігорем Петровичем.

15. Про надання дозволу Яготинському районному споживчому товариству виготовлення проектної документації на підключення до міських на водопровідних мереж  магазину на вул. Шевченка, 139 в м. Яготині.

16. Про надання дозволу Яготинському районному територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних та водовідвідних мереж  приміщення на вулиці Незалежності, 112 в м. Яготині.

17. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

18. Про затвердження  розрахунку вартості робіт з відкачування, вивезення, перекачування  та очистці стічних вод для мешканців будинку № 4 по вул. Кільцевій та будинку 2-а по вул. Вокзальній у м. Яготині.

19. Про зміну поштової адреси квартири № 1 в житловому будинку № 2 на вул. Трудових резервів в м. Яготині та земельних ділянок: кадастровий номер 3225510100:09:031:0027 площею 0,1 га та кадастровий номер 3225510100:09:031:0028 площею 0,0285 га, які належать громадянину Бічову Ю.П.

20. Про зміну поштової адреси  житлового будинку на вул. Олеся Олександра, 42-а  в м. Яготині, який належить громадянам Гордієнку О.Г. та Гордієнку С.Г.

21. Про присвоєння поштової адреси частині житлового будинку на вул. Суворова, 15 в м. Яготині, яка належить громадянці Войтенко Л.В.

22. Про присвоєння поштової адреси частині житлового будинку на вул. Суворова, 15 в м. Яготині, яка належить громадянці Первушиній А.В.

23. Про присвоєння поштової адреси частині житлового будинку на вул. Черняховського, 87 в м. Яготині, яка належить громадянам Стригун Н.В. та Стригун Н.О.

24. Про зарахування на квартирний облік Величка Сергія Володимировича.

25. Про погодження режиму роботи магазину «Ассоль», що розташований на вулиці Вокзальна, 16-а в м. Яготині.

26. Про надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

27. Різне.

Звертаємо Вашу увагу! Детальна інформація про засідання виконкому буде оприлюднена на офіційному веб-сайті Яготинської міської ради найближчого часу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора