Привітання голови Київської облдержадміністрації Олександра Горгана з Новим роком та Різдвом Христовим

Дата: 29.12.2017 09:11
Кількість переглядів: 544

Фото без описуШановні мешканці Київщини!

Щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Традиційно на порозі нового року ми озираємося на пройдений шлях, осягаємо рік прожитий. Він був реформаторським, непростим та, водночас, сповненим позитивних зрушень, спрямованих на розбудову економіки, громадянського суспільства та нашої області загалом.

Київщина досягла вагомих результатів: збудовано дитячі садочки, відремонтовано школи, лікарні, закуплено нове обладнання для освітніх закладів. Наші аграрії зібрали один із найбільших урожаїв, забезпечивши продовольчу безпеку регіону. Набирає обертів децентралізація – в області створено і діють нові об’єднані територіальні громади. Ми надали значну підтримку Збройним силам України, дбаючи про захист і національну безпеку. Це наша спільна заслуга.

Я вдячний усім, хто трудився для громади в культурних, освітніх медичних закладах, соціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві та бізнесі. Усім, хто допомагав творити нову історію нашої Київщини, хто не боявся змін і рухався вперед задля кращого сьогодення та майбутнього по-справжньому вільної, демократичної, незалежної європейської України.

З особливою пошаною хочу згадати наших славних українських воїнів, які перебувають на передовій, захищаючи свій народ, незалежність та територіальну цілісність нашої держави від російського агресора. Вся Київщина дякує їм за  мирну святкову ніч.

У 2018 рік ми входимо з новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, нашої щоденної копіткої праці.

Вірю, що Новий рік принесе Київщині мир та благополуччя! Наші пріоритети є чіткими та зрозумілими. Ми послідовно будемо впроваджувати європейські стандарти та здійснювати якісні соціально-економічні перетворення. Це єдиний шлях, який ми повинні пройти, щоб наші громадяни, насамперед молодь, отримали гідне майбутнє і реалізували свій потенціал.

Бажаю здійснення всіх мрій, щоб кожен день був щедрим на гарні справи, а добро і любов не полишали рідний дім!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою
голова Київської облдержадміністрації             Олександр Горган

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора