Благоустрій міста

Дата: 23.05.2018 19:15
Кількість переглядів: 635

Фото без описуПрацівники комунального підприємства міської ради «Комунальник» цього тижня розпочали роботи по фарбуванню елементів благоустрою міста, зокрема на Алеї Закоханих.

Також продовжено роботи по прикрашенню дитячих майданчиків квітами в мікрорайонах міста «Калиями», «Червоний Хутір», «Бачиївщина», «Підварки».

Окрім дитячих майданчиків працівники комунального підприємства проводили роботи з озеленення зупинок громадського транспорту та поблизу пам’ятки «Героям Танкістам» та за зверненнями громадян працівниками було видалено аварійно-небезпечне дерево по вул. Робітнича в м. Яготині.

Окрім зазначених робіт, підрозділ виконував і функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема з видалення молодої порослі по всій протяжності міста.

Виконавчий комітет міської ради звертається з проханням до всіх жителів міста по новому поглянути на питання дотримання Правил благоустрою.

Шановні яготинці, оберігайте зелені насадження та бережно відносьтесь до усіх елементів благоустрою нашого рідного міста Яготин, дотримуйтесь чистоти і порядку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора