Нарада з керівниками комунальних підприємств

Дата: 03.08.2018 19:18
Кількість переглядів: 592

Фото без опису3 серпня в приміщенні міської ради відбулася нарада з керівниками комунальних підприємств Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М.Дзюби.

Нарада була проведена відповідно до результатів об’їзду 30.07.2018 по території м. Яготин щодо благоустрою, а саме: прибудинкові території біля багатоквартирних житлових будинків, охоронна зона водонапірної вежі, кладовища та прилегла території  поблизу ТОВ «АТБ-Маркет». Під час об’їзду міським головою Н.М. Дзюбою були надані доручення керівникам комунальних підприємств міської ради.

На нараді було поінформовано міського голову Н.М.Дзюбу щодо благоустрою території міста. Зокрема, керівник комунального підприємства «Яготинська ЖЕК» О.В.Білаш зазначив, що у зв’язку з великою кількістю опадів трава росте дуже швидко, а прибудинкові території та майданчики різні за розмірами і працівники не встигають провести обкошування даних територій по всіх мікрорайонах міста.

Наталія Миколаївна звернула увагу щодо забезпечення щоденного прибирання, збору сміття та не допускання його накопичення по всій протяжності території міста. Також було нагадано про межі прибирання територій для об’єктів невиробничої сфери, а саме: 50 метрів від межі земельної ділянки наданої в користування (оренду тощо), включно до осі вулиці (шосе, площі, провулка тощо); для будинків приватного сектору 10 метрів від меж земельної ділянки наданої в користування (оренду, тощо) до осі дороги.

Очільник міста Н.М.Дзюба додала, що необхідно впровадити комплекс ефективних заходів по виявленню та ліквідації вогнищ амброзії  полинолистої, відповідно до рішення Яготинської міської ради сьомого скликання від 26.10.2017  № 1061-26-VII «Про затвердження Програми виявлення, локалізації та ліквідації амброзії полинолистої на території м.Яготин на 2018-2022 роки».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора