Святкове відкриття новорічної ялинки на центральній площі Яготина

Дата: 19.12.2017 19:24
Кількість переглядів: 996

Фото без описуВже кілька років поспіль саме в день Святого Миколая - 19 грудня, на центральній площі міста засвічує свої вогники новорічна ялинка. Дякуючи зусиллям колективів комунальних підприємств міської ради “Міськсвітло” та "Комунальник" центральна частина міста перетворилась в казкову країну. 

На відкритті новорічної красуні міський голова Н.М. Дзюба привітала яготинців зі святом, бо сьогодні особливий день, на який чекали і малеча, і дорослі. "Я хочу розпочати свої вітання з ваших аплодисментів: комунальному підприємству "Міськсвітло", які доклали зусиль до створення головної красуні на центральній площі міста; комунальному підприємству "Комунальник", адже по іншому виглядає площа, скверики міста та аплодисментів на вашу честь, адже кожен з вас прикрасив свій дім, свою вулицю, своє підприємство", - відзначила Наталія Миколаївна. 

І от під дитячі та дорослі вигуки засвітилась новорічними вогниками ялинка. "В день святого Миколая кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Нехай добрий Святий принесе щастя й благополуччя кожній родині", - відзначила у своєму виступі господиня міста. 

З теплими привітаннями до яготинців та гостей міста звернулась і  виконувач обов’язків голови Яготинської райдержадміністрації О.І. Рудніцька, яка вітала зі святом святого Миколая. 

Депутат Яготинської міської ради VII скликання І.М. Смаглій також долучився до вітань з нагоди дня святого Миколая та побажав усім присутнім світлого щастя і доброї дороги до успіху, здійснення заповітних бажань і щирих сподівань, неймовірного щастя в житті, міцного здоров’я і домашнього затишку.

В дарунок яготинцям розпочалась новорічно-різдвяна програма з використання українських пісень, колядок та театралізованих дійств. Не минули увагою і найменших яготинців, з якими Святий Миколай водив хоровод біля новорічної ялинки.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора