Сила нескорених

Дата: 12.10.2018 19:37
Кількість переглядів: 538

Фото без опису12 жовтня, в святковій залі Яготинського районного будинку культури, з нагоди Дня захисника України, Дня українського козацтва відбулися урочистості за участі міського голови Н.М. Дзюби, першого заступника міського голови С.О. Овчаренка, голови Яготинської районної державної адміністрації В.С. Шмигановського, першого заступника голови Яготинської РДА Т.П. Сухенко, голови Яготинської райради  В.Г. Грицая, військового комісара А.В. Власюка, учасників АТО, працівників підприємств, установ, організацій, яготинців та гостей міста, представників місцевих ЗМІ.

День захисника України – був і залишається сьогодні всенародним святом. Це данина любові та поваги до захисника Батьківщини, до ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій в гарячих точках нашої Держави.

З теплими словами привітання до присутніх звернулися очільниця міста Н.М. Дзюба, голова районної державної адміністрації В.С. Шмигановський, голова райради В.Г. Грицай. Вони побажали мужнім захисникам України – воїнам та ветеранам Збройних Сил України, учасникам бойових дій міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, миру і родинного благополуччя.

Міський голова Н.М. Дзюба побажала чоловікам та жінкам, які пов’язали свою долю з армією, щоб Пресвята Богородиця оберігала мужніх українських воїнів та їхні життя, надійного родинного тилу, здоров'я, звершення всіх мрій, впевненості у власних силах і нескінченного запасу енергії. «Щоб Божа Матір відносилась до захисників та захисниць, як до своїх дітей, оберігала своїм покровом та дала мир нашому народу, наснагу, силу об’єднатись і любити Українську землю, свій край, Батьківщину і пам’ятати про те, що не зброєю відстоюється нація, а мудрістю, силою, бажанням любити свою землю і творити мир, спокій і злагоду на всій Землі», - підкреслила Наталія Миколаївна.

За самовідданість та мужність, активну громадянську позицію та з нагоди Дня захисника України очільниця міста Н.М. Дзюба вручила подяки та цінні подарунки: начальнику КП “Яготинський Водоканал” Миколі Івановичу Дзюбі, голові Яготинської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Миколі Івановичу Процику, голові Яготинської районної організації ветеранів України, члену виконавчого комітету Яготинської міської ради VII скликання Віктору Степановичу Ляшенку, учаснику ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Миколі Григоровичу Нешві.

Окремі слова вдячності пролунали від військового комісара А.В. Власюка та учасника антитерористичної операції на Сході України О.С. Дяденка.

Громадськість Яготинщини хвилиною мовчання вшанувала мужність і звитягу своїх воїнів, чоловіків і жінок, які захищають кордони України, схилила голову перед іменами загиблих героїв, висловила шану і вдячність матерям і батькам, які виховали гідних та сміливих синів і дочок, а право покласти квіти до Братської могили на Алеї Слави було надано  голові Яготинської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Миколі Івановичу Процику та учаснику антитерористичної операції на Сході України Володимиру Миколайовичу Міненку. Вони, від громади Яготинського краю, покладуть квіти до Братської могили на Алеї Слави та віддадуть честь тим, хто гордо ніс службу, самовіддано виконував свій обов’язок, в наступі та обороні, при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів країни, тим, хто так і не повернувся до рідної домівки.

Закінчилось дійство святковим концертом, який з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва  всім присутнім подарувала талановита Яготинщина.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора