Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 27.11.2018 19:38
Кількість переглядів: 480

Фото без опису27 листопада відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У засіданні взяли участь: депутати Яготинської міської ради VII скликання Н.М. Гусь, С.В. Галас, та В.І. Крутько, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради та представники громадської організації, засобів масової інформації.

На початку члени виконавчого комітету заслухали звіти керівників комунальних підприємств міської ради за ІІІ квартал 2018 року (будуть опубліковані на офіційному веб-сайті Яготинської міської ради).

З метою забезпечення своєчасного прибирання снігу та належного утримання площ, вулиць, доріг, провулків, прибудинкових територій, місць масового відпочинку населення, а також ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій, пов’язаних з сильними сніговими заметами виконком міської ради:

- рекомендував керівникам підприємств, установ та організацій міста проводити розчистку вулиць, провулків, власних та прилеглих територій від снігу в межах, які закріплені відповідно до «Правил благоустрою та утримання територій у місті Яготині»;

- затвердив схеми маршрутів транспортних засобів комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» при розчистці території міста від снігових заметів;

- затвердив заходи щодо ліквідації снігових заметів на території міста Яготин.

«Своєчасність оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайної ситуації та оперативне реагування на ліквідацію наслідків негоди  покладено на  робочу групу  з організації життєдіяльності м. Яготин під час складних погодних умов зимового періоду 2018-2019 років», - зауважив перший заступник міського голови С.О. Овчаренко.

В ході засідання рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради було встановлено нові  тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів (ТПВ), які надаються комунальним підприємством Яготинської міської ради «Комунальник» за 1 м3 твердих побутових відходів: 83,40 грн. (10,00 грн. в місяць з однієї особи) для населення; 105,00 грн. для бюджетних установ та організацій та 110,00 грн. для інших споживачів.

«У зв’язку зі збільшення вартості паливно-мастильних матеріалів, розміру мінімальної заробітної плати виникла необхідність затвердження нових розрахунків. Останнє підвищення тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів було у грудні 2016 року», - наголосив керівник комунального підприємства «Комунальник» А.В. Стріха.

Члени виконкому розглянули документи та прийняли рішення про надання новорічних подарунків дітям учасників антитерористичної операції дошкільного та шкільного віку, які зареєстровані в м. Яготині.

Традиційно були розглянуті документи та прийняті рішення про надання дозволу на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж; про зміну поштових адрес; про надання матеріальної допомоги жителям міста.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора