Участь у святкуванні Дня міста Келераш, Республіки Молдова

Дата: 28.05.2018 19:41
Кількість переглядів: 574

Фото без описуУ період з 25 по 28 травня делегація Яготинської міської ради взяла участь у святкуванні Дня міста Келераш, Республіки Молдова. 

Цього року місто-побратим святкувало свою 586-річницю, а тому на День мі­ста Келераш було запрошено представ­ни­ків з міст-побратимів: України, Румунії, Болгарії, Білорусії, Франції та Германії.

Делегація прийн­яла участь у всіх заходах, що прохо­дили з нагоди свята. А вони наспра­вді вражали різноманітністю. З нагоди свята у Келераші відбувалася цікава і на­сичена програма, серед заходів: свя­тковий концерт творчих колективів міста, урочиста  церемонія відкриття свята, концерт зірок естради тощо.

Міський голова Н.М. Дзюба привітала жителів міста-побратима та міського голову м. Келераш Ніколая Мельника зі святом та побажала громаді міста здоров'я, миру, добробуту та подальшого процвітання.

Наталія Миколаївна висловила споді­вання, що їх приїзд до м. Келераша укріпить вже налаго­джену між містами-побратимами співпрацю та відчинить двері для нових цілей та можливо­стей. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора