Засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 25.10.2017 19:45
Кількість переглядів: 674

Фото без опису25 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Першим питанням порядку денного було розглянуто підготовку комунальних підприємств міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років. Керівники комунальних підприємств міської ради прозвітували про готовність комунальних господарств.
КП «Комунальник» було заготовлено 700 т. піску та 90 т. солі, а також проведено тендер на придбання снігоочисної техніки; КП «Яготинська ЖЕК» заготовлено 50 т. піску для посипання на прибудинкових територіях багатоквартирних житлових будинках піскосумішшю; КП «Міськсвітло» розчищено електролінії від гілля та проведено заміну 800 ліхтарів на світлодіодні.
Перший заступник міського голови С.О. Овчаренко наголосив, що згідно переліку всі заплановані роботи комунальними підприємствами міської ради – виконані.
 
По наступному питанню члени виконкому заслухали звіт керуючого справами виконавчого комітету міської ради В.А.Галицького про роботу зі зверненнями, які надійшли до Яготинської міської ради за 9 місяців 2017 року. Володимир Анатолійович наголосив, що за 9 місяців поточного року 117 звернень зареєстровано на особистому прийомі у  міського голови та її заступників. Працівниками апарату міської ради на усні звернення громадян  видано 2044 довідок. Впродовж звітного періоду від керівників підприємств, установ та організацій надійшло  1056  звернень,  а від громадян -  804. Всі звернення розглянуті та надані відповіді. Керуючий справами додав, що в 2016 році з метою здійснення повноважень суб’єкта державної реєстрації Яготинською міською радою було утворено  відділ реєстраційних повноважень та ведення реєстру територіальної громади міської ради. Відділом за  9 місяців 2017 року надано – 4977 послуг у сфері реєстрації (безоплатних – 1626).
 
В ході засідання члени виконкому розглянули документи та прийняли рішення про визначення розміру пайової участі фізичної особи-підприємця у створенні і розвитку  інфраструктури міста Яготин при будівництві торгівельного магазину по вул. Зв’язківців, 2а в м. Яготин.
 
Також були прийняті рішення про присвоєння, зміну поштової адреси частині житлового будинку, земельній ділянці, магазину, про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготин та надання матеріальної допомоги жителям міста.

Насамкінець міський голова Наталія Миколаївна запросила членів виконавчого комітету та всіх присутніх на засідання чергової двадцять шостої сесії Яготинської міської VII скликання, яка відбудеться 26 жовтня 2017 року об 11.00 у залі засідань Яготинської міської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора