Про організацію проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних житлових будинків в місті Яготин

Дата: 14.06.2018 19:47
Кількість переглядів: 628

Фото без опису14 червня у залі засідань міської ради відбулось засідання тридцять п’ятої сесії під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 24.06.2004 № 1875-IV, пункту 5 статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку», керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою забезпечення належного утримання багатоквартирних будинків, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком міста, депутати Яготинської міської ради прийняли рішення про списання з балансу багатоквартирних будинків, а також про організацію проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних житлових будинків в місті Яготин.

Зокрема, визначили виконавчий комітет Яготинської міської ради організатором конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Яготин щодо будинків, в яких не створено ОСББ, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.

Також, депутати міської ради доручили виконавчому комітету Яготинської міської ради здійснити організаційні заходи щодо підготовки та проведення конкурсу в установленому законодавством порядку:

1) створити конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Яготин;

2) затвердити Положення про конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Яготин;

3) оголосити та провести конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Яготин.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора