Пошук

Вітання міського голови з Днем матері в Україні

Дата: 11.05.2018 19:54
Кількість переглядів: 620

Дорогі жінки, любі наші матері!

Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну. 

Для українців мама - це берегиня роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм дітям. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи.

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері.

Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою. Саме у сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

Від щирого серця вітаю всіх матерів зі святом! Бажаю Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, глибокої пошани та щирої подяки, адже Ви – найбільший дар у нашому житті. Нехай Ваша безмежна любов буде надійним оберегом, а Ваші мудрі уроки та повчання залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху. Нехай Господь почує щирі молитви та винагородить Вас та Ваші сім’ї здоров’ям. Бажаю, щоб тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, поверталося сторицею.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора