Пошук

Засідання виконкому міської ради

Дата: 11.07.2017 19:58
Кількість переглядів: 537

  11 липня відбулося чергове засідання виконкому міської ради під головуванням міського голови Н.М.Дзюби. На порядок денний було винесено 16 питань. 

Першим питанням було розглянуто питання підготовки житлово-комунального господарства м. Яготин до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років. Доповідав перший заступник міського голови С.О.Овчаренко. 

В цьому році  День міста ювілейний - 60-та річниця надання Яготину статусу міста, тож вже тепер міська рада розпочинає підготовку до відзначення ювілею міста. Члени виконкому своїм рішенням затвердили склад організаційного комітету з підготовки та провелення святкових заходів з нагоди 60-ти річчя надання Яготину статусу міста.

Також, члени виконкому заслухали звіт керуючого спрпавами виконавчого комітету міської ради В.А.Галицького про роботу зі зверненнями, які надійшли  до Яготинської міської ради в І півріччі 2017 року. 

Серед іншого своїм рішеннням члени виконкому затвердили Порядок розміщення тимчасових наметів і яток для торгівлі та визначення місць для розміщення тимчасових наметів для здійснення виїзної торгівлі на території Яготинської міської ради та обмежили рух вантажного транспорту по вулиці Каштанова Алея та по частині вулиці Незалежності, від перехрестя з вулицею Дарницька до перехрестя з вулицею Каштанова Алея в місті Яготині.

Традиційно були розглянуті питання та прийняті рішення про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків, рішення впорядкування поштових адрес житлових та нежитлових приміщень в гуртожитку,   погоджено  режими роботи магазинів “Сезон” та "Магніт".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора