Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 19.12.2017 16:42
Кількість переглядів: 546

Фото без опису19 грудня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби. На порядок денний засідання було винесено 18 питань.

На початку засідання Наталія Миколаївна привітала членів виконкому з днем святого Миколая та побажала усім присутнім світлого щастя і доброї дороги до успіху, здійснення заповітних бажань і щирих сподівань, неймовірного щастя в житті, міцного здоров’я і домашнього затишку, а також тісної та плідної праці на благо жителів міста Яготина.

В ході засідання члени виконавчого комітету вирішили визначити на 2018 рік доходи і видатки міського бюджету, профіцит загального та дефіцит спеціального фонду міського бюджету, а також затвердили заходи щодо ефективного використання коштів міського бюджету, передбачені для утримання органів місцевого самоврядування, інших установ та комунальних підприємств Яготинської міської ради, які використовують кошти міського бюджету.

Під час засідання були схвалені фінансові плани комунальних підприємств Яготинської міської ради на 2018 рік, зокрема «Яготинська «ЖЕК», «Комунальник», «Міськсвітло», «Ритуал», «Редакція газети  «Яготин – місто моє».

З метою визначення основних напрямків діяльності Яготинської міської ради в 2018 році виконавчий комітет Яготинської міської ради вирішив погодити та подати на розгляд сесії Яготинської міської ради проект перспективного плану роботи Яготинської міської ради на 2018 рік.

З метою визначення механізму надання суб'єктами господарювання послуг з вивезення твердих побутових на території Яготинської міської ради, упорядкування правовідносин, що виникають у процесі надання комунальних послуг члени виконкому прийняли рішення про проведення конкурсу із визначення виконавця послуг по вивезенню твердих побутових відходів від багатоквартирних житлових будинків у м. Яготині 07.02.2018 об 11-00 год. за адресою: Київська область, місто Яготин, вулиця Незалежності, 67. Також були затверджені Умови проведення конкурсу із визначення виконавця послуг по вивезенню твердих побутових відходів від багатоквартирних житлових будинків у м. Яготині та затверджений склад конкурсної комісії із визначення виконавця послуг по вивезенню ТПВ.

Члени виконкому розглянули документи та прийняли рішення про присвоєння та зміну поштових адрес; про погодження режиму роботи кафе, магазинів; про надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора