З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2017 09:05
Кількість переглядів: 577

Фото без описуШановні працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з професійним святом !

Працівники органів місцевого самоврядування, депутати міської ради, члени виконкому завжди відрізнялися високим професіоналізмом, цілеспрямованістю та відповідальністю, прагненням до вирішення найважливіших питань життєдіяльності міста та кожного яготинця. Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми та докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. 

З приводу свята прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю на благо розвитку Яготина, в ім’я розквіту Київщини та України. Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму. Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігріють ваші серця серед щоденних турбот. Хай ніколи вас не покидає віра, надія, любов. Нехай ваша професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання свої обов’язків сприяють розбудові нашого міста та розвитку нашої держави ! 

Нехай День місцевого самоврядування стане для нас ще одним об’єднуючим імпульсом у спільному прагненні зробити наше місто заможним і квітучим та додасть усім нам сил і піднесеного настрою, а щоденна праця буде спрямована на поліпшення життя жителів нашого міста! 

З повагою
Яготинський міський голова        Наталія Дзюба
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора