Урочистий концерт присвячений  захисникам України

Дата: 27.10.2017 18:00
Кількість переглядів: 770

Фото без опису27 жовтня в Яготинському районному будинку культури відбувся урочистий концерт присвячений  захисникам України.

У залі були присутні голова райради В.Г. Грицай, керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький, військовослужбовці, учасники антитерористичної операції, мешканці та гості міста.

На початку концерту зі словами підтримки виступив благочинний отець Володимир, який звертаючись до присутніх у залі зазначив, що наші визволителі назавжди залишаться взірцем священного подвигу в ім’я життя на землі. Побажав отець Володимир  ветеранам здоров`я, довголіття, затишку в родинах, миру і добра. 

Від імені Яготинського міського голови керуючий справами виконкому міської ради В.А. Галицький побажав захисникам української землі міцного здоров’я, довгих років життя, мирного неба та вручив запашний коровай учасникам антитерористичної операції на сході України, які в свою чергу запропонували всім присутнім у залі скуштувати коровай, який пахне медом, сонцем, рясними дощами та українськими ланами.

Хвилиною мовчання вшанували всіх, хто загинув захищаючи незалежність і свободу України, адже вічною раною на серці кожного яготинця буде пам’ять про воїнів, які віддали за свої переконання найвищу ціну – власне життя.

На сцені звучали пісні у виконанні заслуженої артистки України О.Мовчан, заслуженої артистки естрадного мистецтва А. Васик,  С. Дорошенка, К. Сенченко, С. Сеньків та юних учасників вокального гуртка дитячої музичної школи. Звучала на концерті і інструментальна музика у виконанні вчителів музичної школи. Свою творчість дарували соліст народного ансамблю "Рідні наспіви" В. Мірошніченко, учасники народного аматорського хору ветеранів війни, праці та військової служби "Солдатська пам'ять" О. Колесник та Р. Яковенко. Учасники зразкового танцювального колективу «Барвінок» дитячої школи мистецтв подарували присутнім чудовий танець.

Організатори свята, на завершення урочистостей, подякували за підтримку у проведенні дійства, зокрема заступнику міського голови О.І. Федині, бо долучаючись до спільної справи яготинці та гості міста отримали масу задоволення від проведеного заходу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора