Пошук

Яготинщина святкує День захисту дітей

Дата: 01.06.2018 20:45
Кількість переглядів: 713

1 червня, у перший лiтнiй день Яготинщина долучилась до святкування Дня захисту дітей, адже дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.

Нагадаємо, що свято було засноване у листопаді 1949 року в столиці Франції, місті Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше це свято відзначалось в 1950 році. В Україні дитячий день взяв свій початок з 1998 року, коли Президент Леонід Кучма підписав Указ ініційований Міністерством України у справах сім’ї, молоді і спорту та інших громадських організацій.

Українські діти – це талановиті юні співаки, танцюристи, музиканти, художники, які радують очі і душі всього світу. Довести цей незаперечний факт у своє свято взялися і молоді яготинські таланти. Тож сьогодні, під час проведення п’ятого  традиційного дитячого турніру з футболу, присвяченого пам’яті тренера – викладача Яготинської ДЮСШ Крежевицького Ю.Г. на стадіоні «Колос» розгорнулось святкове дійство за участю найменших мешканців Яготина.

Всі присутні насолоджувались святковим концертом: танцями від хореографічного ансамблю «Карамельки» Яготинської дитячої музичної школи, вихованців Яготинської ДЮСШ, зразкового дитячого хореографічного ансамблю «Лабіринт» та зразкового танцювального ансамблю «Барвінок» Яготинської дитячої школи мистецтв.

Учасники дійства подарували чудові пісні у виконанні вихованців вокального гуртка Яготинського районного будинку культури: Варі Чаяловської, Аріни Коломієць, Олександра Хорольського, Олександри Дендорф, Каті Друченко, ансамблю «Дзвіночок» Яготинської дитячої музичної школи та Діани Горбатко.

Так, багато талантів виховує Яготинщина. Сподіваємося, що в майбутньому наші таланти засяють і на світовій сцені, адже діти роблять наше життя цікавим, наповнюють його радістю і щастям. Тож і ми, дорослі, маємо робити все аби їх дитинство було щасливим і безхмарним.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора