Зі святом останнього дзвоника !

Дата: 24.05.2019 08:10
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

Дорогі школярі, випускники !
Шановні  вчителі та батьки !

Від щирого серця вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.

Сьогодні, останній шкільний дзвінок для багатьох учнів – це успішне подолання  чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників цей  день особливо пам’ятний. Адже вони прощаються зі школою і вирушають у самостійне доросле  життя.

Дорогі  випускники, сьогодні перед вами розгорнулися двері у великий світ з масою можливостей. Настав час обирати професію, здобувати освіту. Адже  ви – майбутнє держави, потужна молода генерація, на яку ми покладаємо великі надії. Де б ви не були – пам’ятайте, що ваші батьки і вчителі покладають на вас великі надії. Ваші успіхи – це вища нагорода тим, хто роками учив вас мудрості, добра, любові.

Бажаю вам успішно пройти зовнішнє незалежне оцінювання та не розгубитися при  виборі життєвого шляху, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Вірте у власні сили, прагніть більшого і досягайте поставленої  мети. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів. А всім школярам – здоров’я, веселих і змістовних канікул, справдження всіх мрій.

Також висловлюю щиру подяку вчителям за високе служіння обраній справі, за невтомний творчий пошук, доброту і щедрість їхніх душ, батькам – за повсякденні турботи, за віддане тепло своїх сердець. Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Бажаю вам насамперед мудрості, терпіння, міцного здоров’я і віри в своїх дітей.

З нагоди урочистого незабутнього шкільного свята від  імені Яготинської міської ради,  депутатського корпусу та від себе особисто, прийміть сердечні вітання та побажання – здоров’я, добра й благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, людського щастя і гарного настрою. У добрий час !

З повагою  

Яготинський міський голова                        Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора