Вітання голів первинних ветеранських організацій та учасників бойових дій Другої світової війни з наступаючим святом – Днем міста Яготина

Дата: 13.09.2018 21:19
Кількість переглядів: 596

Фото без опису13 вересня, напередодні святкування 466-ї річниці міста Яготина та 61-річчя отримання статусу міста, Яготинська міська рада, в особі міського голови Н.М. Дзюби, привітала голів первинних ветеранських організацій.

Наталія Миколаївна подякувала ветеранам за підтримку діяльності міської ради, їх пораду та побажала шанованим ветеранам мирного неба, Божого благословення, здоров’я, родинного тепла, відчуття повноти життя, щоб Господь дарував любов, радість, мир та злагоду на довгі літа.

До вітальних слів долучились: перший заступник міського голови С.О. Овчаренко, заступник міського голови О.І. Федина, керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький.

В свою чергу голови ветеранських організацій міста подякували міському голові за турботу про них, підтримку та допомогу депутатського корпусу та виконавчого комітету міської ради.

Надалі міський голова Н.М. Дзюба, голова Яготинської міської територіальної організації ветеранів війни, праці і військової служби О.К. Колесник привітали учасників бойових дій Другої світової війни, які проживають в місті, з наступаючим святом.

Наталія Миколаївна подякувала сивочолим ветеранам, які мужньо здолали вогненні фронтові дороги, чесно виконавши свій військовий та громадянський обов'язок і завдяки яким Україна була окупована, але не зломлена, загарбана, але не поставлена на коліна.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора