Пошук

Наповнимо світ яскравими емоціями!

Дата: 24.06.2018 21:38
Кількість переглядів: 565

24 червня – День молоді. Цей день став справжнім святом для яготинців. І навіть примхлива погода, сприяла гарному настрою.

Свято розпочалося вранці спортивними змаганнями на майданчику поблизу Яготинського НВК № 2 м. Яготин, які були організовані сектором молоді та спорту Яготинської райдержадміністрації. Тут в рамках відзначення Дня молоді відбувся «Кубок Яготинщини зі стрітболу 3х3», де молоді юнаки демонстрували спритність, майстерність та швидкість, адже невід’ємною частиною стрітболу, що вирізняє її від баскетболу, є заохочуване виконання трюків з м'ячем під час гри та різноманітних слем-данків.

Надалі на молодь чекало яскраве масове дійство на стадіоні «Колос» – холі-фест, або як його ще називають фестиваль фарб Холі. Це індійське свято яскравих фарб, на якому учасники обсипають один одного фарбами з трав і натуральних барвників. Цього року свято вийшло щедрим на позитивні емоції, колоритним і цікавим. Існує повір’я — чим більше фарби на тобі опинилося, тим більше щастя тобі побажали. Тож сьогодні місто заповнили виключно щасливі люди, які з посмішками надвечір поспішали до літньої сцени, поблизу Яготинського районного будинку культури.

Спільно з молоддю йшли люди і з посрібненими скронями, і зовсім юні, йшли цілими сім’ями із найвіддаленіших куточків міста, щоб взяти участь в урочистостях.

Із святом молодості, краси і сили учасників святкування привітала перший заступник голови Яготинської районної державної адміністрації О.І. Рудніцька. Промовиця щиро привітала молодь зі святом та побажала усім святкового настрою, міцного здоров’я, щастя, успіхів, невичерпної енергії, творчого натхнення, молодечого неспокою, щирого кохання.

«Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, День молоді - особливе та унікальне, бо саме такою є молодість, - зазначила у своєму виступі міський голова Н.М. Дзюба. - Це прекрасна, неповторна та одночасно відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Молодість - це час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями».

За сумлінну працю, активну громадську позицію, особистий внесок у благоустрій міста та з нагоди Дня молоді Наталія Миколаївна вручила грамоти та цінні подарунки робітнику з благоустрою комунального підприємства міської ради Аліні Олегівні Разумній та завідувачу хіміко-бактеріологічної лабораторії питної води комунального підприємства «Яготинське ВУ ВКГ» Ірині Юріївні Штик.

Чудовий настрій подарувала всім присутнім талановита молодь Яготинщини: Катя Литвиненко, Ірина Тележенко, Аліна Шийка та гурти міста та району.

Молодість - це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші рішення та будує власне життя. Це та пора, коли кожна маленька перемога стає запорукою великого життєвого успіху.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора