Вітаємо народний аматорський хор ветеранів війни, праці та військової служби «Солдатська пам'ять» з ювілеєм !

Дата: 28.09.2017 21:54
Кількість переглядів: 650

Фото без опису29 вересня 2017 року народний  аматорський хор  ветеранів війни, праці та військової служби «Солдатська пам'ять» відзначає свій 30-річний ювілей. Творчий колектив хору ветеранів «Солдатська пам'ять» було створено в  1987 році. У 1990 році колективу було присвоєно звання «народний». Основною метою діяльності хору є військово-патріотичне виховання молоді та підростаючого покоління Яготинщини.

З нагоди 30-річчя заснування народного аматорського хору ветеранів війни, праці та військової служби «Солдатська пам'ять» щиро вітаю творчий колектив  з ювілеєм !

Ви пройшли довгий, славний шлях, але для творчого колективу, який готовий щоденно радувати нас новими досягненнями, високою майстерністю, щирими емоціями, це – не вік. Кожний Ваш виступ підтверджує : бути вічно молодими дуже легко, якщо вкладаєш у власну справу всю душу і безкорисливо даруєш свій талант. Ваша творчість зміцнює народні мистецькі традиції, формує у сучасників високе почуття патріотизму та національної гордості, збагачує духовно.

Дякую Вам за багаторічну працю, високий професіоналізм, любов до пісні та Яготинщини. Від усієї душі бажаю Вам міцного здоров’я, мирного неба над головою, сімейного затишку, благополуччя та нових творчих злетів.

З повагою Яготинський міський голова                           Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора