Випускні урочистості учнів Яготинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1

Дата: 27.06.2017 23:06
Кількість переглядів: 1549

Фото без опису27 червня на подвір'ї Яготинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 в Яготині відбувся випускний вечір за участі випускників, директорів, педагогічного колективу, учнів школи, міського голови Н.М. Дзюби, начальника відділу освіти райдержадміністрації М.Т. Степанченко, батьків та громадськості.

Урочистості з нагоди свята розпочались з виконання Державного Гімну України.

Привітали майбутніх абітурієнтів випускники 1 класу 2017 року, адже у кожної людини, як стверджує легенда, є два береги, і від одного до іншого має неодмінно причалити кожен із нас. На цій дорозі зустрічаються різні зупинки: надії, віри, любові… І все ж, де б не зупинилися, до якого б берега не підпливали всім неодмінно світитиме далеким вогником, оповитий щедрими спогадами, берег маленької дивної країни – Дитинства.

Зі вступним словом до випускників звернулась директор загальноосвітньої школи № 1 Віра Михайлівна Шльончик.

Міський голова Наталія Миколаївна привітала всіх присутніх з цим урочистим, хвилюючим святом, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Роки навчання у школі були сповнені цікавих учнівських турбот, відкриттів, іноді розчарувань, але найбільше – великих сподівань. А тепер попереду – нові вершини та досягнення, а також цікаве і водночас непросте самостійне доросле життя. У стінах школи кожен з випускників отримав безцінний багаж знань і досвід, який обов’язково допоможе вибрати вірну дорогу в житті.

Очільник міста Наталія Миколаївна висловила щирі слова вдячності учителям, директору школи В.М. Шльончик, класному керівнику В.В. Барсуку, першим вчителям Н.М. Перетятько та Н.Г. Радіоновій, які своєю щоденною сумлінною працею творили майбутнє України, тому що змалку прищеплювали майбутньому поколінню патріотизм, любов до рідного краю, принципи духовності та моральності. Також подякувала батькам, які разом зі своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях. Всім випускникам побажала впевнено йти життєвою дорогою, досягати поставленої мети, успіхів та здійснення всіх задумів і бути гідними та справжніми громадянами нашої держави.

Цього року атестати про повну загальну середню освіту отримали 30 учнів Яготинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. Наталія Миколаївна вручила цінні подарунки медалістам Ользі Степанченко, Анні Омельяненко та Вероніці Виштак – годинники з написом «місто Яготин», щоб годинник нагадував, що час іде, роки проходять, а випускникам розбудовувати рідне місто.

Приємними хвилинами на святі стало вітання та вручення короваю випускникам від батьків, які за давнім звичаєм, благословили своїх дітей на щасливу дорогу в самостійне життя.

Урочистості святу придавали пісні у виконанні майбутніх абітурієнтів. На завершення свята всі випускники запустили в небо голубів та різнокольорові кульки, як символ прощання з дитинством, надії і сподівань на успішне майбутнє і традиційно закружляли у прощальному шкільному вальсі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора