Пошук

13 Лютого, 2024 р., 08:17
⚽️У Боярському академічному ліцеї «Гармонія» відбувся фінал змагань територіального етапу з футзалу. Пліч-о-пліч змагались чотири команди: «Росомахи», «Рисі», «Лисиці» та «Тейваз». Команда «Тейваз» виборола першість і можливість представляти свою громаду на районному рівні.   🤩До змагань долучився амбасадор Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч від Фастівського району – Вячеслав Отрішко. Спортивний наставник побажав учасникам змагань навчитися радіти перемогам, а також бути вдячними поразкам, адже саме вони допомагають юним спортсменам набувати безцінний досвід.
12 Лютого, 2024 р., 10:30
На Київщині тривають змагання Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. Вже завершені змагання на рівні шкіл. 5 лютого стартували змагання другого етапу – на рівні громад. Про це під час брифінгу розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
12 Лютого, 2024 р., 08:11
На Київщині в рамках єВідновлення сформовано понад 800 сертифікатів на купівлю житла та отримання коштів на будівництво нового житла на понад 2,5 млрд грн. Про це під час брифінгу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
09 Лютого, 2024 р., 10:05
07 лютого 2024 року відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» Яготинської міської ради під головуванням начальники Служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради.
09 Лютого, 2024 р., 09:54
Працівники Служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради  08  лютого 2024 року  взяли участь в  комплексній онлайн нараді зі службами у справах дітей (та сім’ї) Київської області, щодо соціально-правового захисту дітей, які залишилися без батьківського піклування, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування за підсумками 2023 року під головуванням начальника Служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної військової адміністрації Ірини Антошко  за участю заступників начальника Служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної військової адміністрації Світлани Пархомчук та Надії Шандро, спеціаліста Служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної військової адміністрації Анни Бусленко.
08 Лютого, 2024 р., 18:05
📢Друзі, привіт! Київщині потрібен спортивний талісман шкільних ліг пліч-о-пліч.   🤩Місія нашого майбутнього талісмана — відобразити дух нашого регіону, принести удачу спортсменам, підбадьорювати учасників та створювати атмосферу на змаганнях.     🌟Віримо, що Ваші ідеї будуть креативними, а тому найкраще презентують Київщину. Допоможіть нашим командам знайти друга, з яким пліч-о-пліч переможемо.     Долучайтеся, пропонуйте, творіть!  
07 Лютого, 2024 р., 14:50
Під головуванням керівника робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами Юрія Михайлова, 06.02.2024 в малому залі засідань Яготинської міської ради відбулося засідання Робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами на території Яготинської міської територіальної громади за участі членів робочого органу,               з метою розгляду поданих заяв суб’єктами господарювання про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території м. Яготина.
07 Лютого, 2024 р., 08:57
☝️З квітня минулого року діє  програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», яка реалізується службою зайнятості в рамках урядового проєкту «єРобота». Ця програма спрямована на розбудову ветеранського бізнесу в Україні та створення нових робочих місць.
05 Лютого, 2024 р., 15:44
05 лютого 2024 року за ініціативи Бориспільського районного відділу №3 філії Державної установи «Центр пробації» у м.Києві та Київській області відбувся День відкритих дверей: «Пробація - безпечніше суспільство», з метою налагодження ефективної комунікації, для підвищення рівня розуміння суті та переваг пробації, а також для прийняття спільних рішень щодо подальшої взаємодії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора