COVID-19

25 Березня, 2020 р., 17:12
Якщо у вас є питання про поширення коронавірусної хвороби, зверніться за телефонами, вказаними нижче. При симптомах респіраторних захворювань зателефонуйте сімейному лікарю.
25 Березня, 2020 р., 17:08
Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року. Таке рішення прийняте сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів.
25 Березня, 2020 р., 16:55
25 березня працівниками Яготинської міської ради було проведено черговий щоденний об’їзд території міста Яготина з метою контролю ситуації щодо дотримання громадянами та власниками торгових закладів правил, які діють на час карантину.
25 Березня, 2020 р., 16:52
На виконання протоколу № 8 позачергового засідання комісії Яготинської районної державної адміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 22 березня 2020, працівниками Яготинської міської ради проводиться щоденний моніторинг перевезень на спеціально визначених маршрутах, які перевозять виключно тих осіб, які мають відповідні спеціальні книжки, засоби індивідуального захисту та працюють на підприємствах, установах і організаціях, які забезпечують життєдіяльність міста.
25 Березня, 2020 р., 16:45
Рішення засновника Групи компаній «Нива Переяславщини» Олександра Мостіпана про придбання трьох апаратів штучної вентиляції легень, як виявляється не так просто втілити в життя. І справа навіть не в тому, що ажіотаж на ринку, - це ми якось вирішили, а в тому, що до нього мають додатися ще дві складові: персонал, здатний його обслуговувати, і відповідно оснащене приміщення. Тому саме цим опікувалося керівництво компанії. Цілий десант у складі директора компанії Віталія Шакеля, головного інженера Олександра Онищенка, представника від будівельного підрозділу Віталій Божка висадився у Яготині.
25 Березня, 2020 р., 16:21
25 березня з 08:00 до 10:00 години міський голова Наталія Дзюба спільно з головою районної державної адміністрації Олександром Кудрявським відвідали  КНП «Яготинська центральна районна лікарня» з метою обстеження стану приміщень для госпіталізації осіб з ознаками захворювання гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. 
25 Березня, 2020 р., 15:59
Небайдужі підприємці міста та фермери району зробили свій внесок для посилення заходів безпеки на період встановленого карантину та надали для  КП Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» пульвілізатори та захисні костюми ОЗК для проведення дезінфікуючої обробки у місцях громадського користування.
25 Березня, 2020 р., 15:57
Міський голова висловлює щиру вдячність і сердечну подяку від себе особисто та від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Яготинської міської ради та кожного жителя міста Яготина, керівнику групи компаній СП ТОВ «Нива Переяславщини» Олександру Олексійовичу Мостіпану за благодійну допомогу у проведенні ремонту інфекційного відділення, облаштування боксів для інфікованих пацієнтів та придбанні трьох апаратів штучної вентиляції легенів (ШВЛ).
24 Березня, 2020 р., 17:08
24 березня міський голова Наталія Миколаївна Дзюба провела нараду з керівниками комунальних підприємств міста Яготина, на якій вони доповіли про стан забезпеченості підприємств дезінфікуючими засобами та засобами індивідуального захисту працівників необхідних для роботи в умовах карантину.
24 Березня, 2020 р., 15:48
На виконання протоколу № 8 позачергового засідання комісії Яготинської районної державної адміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 22 березня 2020 року, працівниками Яготинської міської ради 24 березня було проведено моніторинг перевезень на спеціально визначених маршрутах, які перевозять виключно тих осіб, які мають відповідні спеціальні книжки, засоби індивідуального захисту та працюють на підприємствах, установах і організаціях, які забезпечують життєдіяльність міста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора