Інформація щодо пішохідного мосту через залізницю в м. Яготин

Дата: 26.12.2018 15:29
Кількість переглядів: 509

Фото без описуЯготинська міська рада вже інформувала жителів міста про початок проведення відкритих торгів  щодо капітального ремонту пішохідного мосту над залізничними коліями, що сполучає вулиці Вокзальна та Привокзальна у м. Яготин.

26 грудня 2018 року між КП «Комунальник» та ПрАТ «Мостобудівне управління - 3» укладено договір на виконання робіт по капітальному ремонту пішохідного мосту над залізничними коліями, що сполучає вулиці Вокзальна та Привокзальна у м. Яготин.

Відповідно до вимог чинного законодавства КП «Комунальник» «Замовник» подано до Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області повідомлення про початок виконання будівельних робіт, згідно розробленого проекту ПП «Науково-виробнича фірма «Мостопроект».

Роботи по капітальному ремонту  пішохідного мосту над залізничними коліями, що сполучає вулиці Вокзальна та Привокзальна у м. Яготин, розпочнуться найближчим часом. Підрядною організацією вже доставлено та встановлено поблизу пішохідного мосту допоміжні виробничі приміщення та спеціалізовану техніку.

Детальна інформація щодо пішохідного мосту над залізничними коліями, що сполучає вулиці Вокзальна та Привокзальна у м. Яготин за посиланням: https://yagotinmiska-rada.gov.ua/news/17-56-00-28-11-2018/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора