Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта

Дата: 26.04.2021 12:00
Кількість переглядів: 669

Проєкту рішення  Яготинської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків на території Яготинської міської територіальної громади з 2022 року»

Відповідно до статтей  8, 9, 13  Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 року № 3089 з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, Яготинська міська  рада повідомляє про наміри оприлюднити регуляторний акт - проєкт рішення. Проєкт даного рішення розроблено відповідно до вимог Податкового кодексу України, Конституції України, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні".    

Розробник  проєкту регуляторного акту: фінансовий відділ Яготинської міської ради.

Проєкт рішення  Яготинської міської  ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків на території Яготинської міської територіальної громади з 2022 року» та аналіз регуляторного впливу розміщений на сайті Яготинської міської ради за посиланням: https://yagotinmiska-rada.gov.ua/news/1624440315/.

Зауваження  та  пропозиції  щодо  проєкту  регуляторного  акта та аналізу регуляторного впливу  приймаються  за поштовою  адресою: Яготинська міська рада, вул. Незалежності, 110, м. Яготин, Київська область, 07700 (електронною поштою: yagotinmiskarada@ukr.net) та фінансовим відділом Яготинської міської ради (контактний телефон 0 (45-75) 5-62-62).      

Термін приймання зауважень від фізичних і юридичних осіб, бюджетних установ та інших підприємств, організацій приймаються в письмовій формі протягом 30 календарних днів із дня оприлюднення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора