Засідання тридцять п'ятої сесії Яготинської міської ради VII скликання

Дата: 14.06.2018 19:42
Кількість переглядів: 623

Фото без опису14 червня у залі засідань міської ради відбулось засідання тридцять п’ятої сесії під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Під час засідання депутат Яготинської міської ради VII скликання І.М. Смаглій вніс пропозицію про включення до порядку денного питання про використання червоно-чорного прапора на території Яготинської міської ради, бо в світлі революції, котра підняла на боротьбу українське суспільство сьогодні, червоно-чорний прапор знову замайорів на флагштоках по всій державі та на Майдані Незалежності. І все більше людей починають шукати правильні відповіді на важливі питання власної історії. Розуміння істинної ідеології червоно-чорного стягу робить нас на крок ближчими до самоусвідомлення себе як великої української нації. Червоно-чорний прапор – це прапор країни, яка охоплена боротьбою! 

Тож по завершенню голосування про використання державної місцевої та історичної символіки під час вшанування пам'яті учасників боротьби за незалежність України у ХХ столітті, депутати прийняли рішення про підняття червоно-чорного прапору борців на незалежність України, в пам’ятні дати пов’язані з визначними подіями національно-визвольної боротьби Українського Народу та дати пов’язаних з вшануванням пам’яті борців за незалежність України в ХХ столітті (22 січня - День Соборності України, 29 січня - День пам'яті Героїв Крут, 14 жовтня - День Захисника України, 1 січня та 30 червня у Дні народження борців за незалежність України у XX столітті, яким присвоєно звання Героїв України, в порядку встановленому законодавством України).

Надалі депутати заслухали звіти керівників комунальних підприємств Яготинської міської ради за І квартал 2018 року під час яких висловлювали пропозиції та побажання стабільної та плідної роботи на користь Яготинської громади.

Звіт за І квартал комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник».

Звіт за І квартал комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора».

Звіт за І квартал комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства».

Звіт за І квартал комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло».

Звіт за І квартал спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал».

Звіт за І квартал комунального підприємства Яготинської міської ради «Редакція газети «Яготин – місто моє».

Традиційно депутатами було розглянуто низку земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора