Рятувальники інформують

12 Грудня, 2023 р., 15:35
12 грудня 2023 року працівниками Бориспільського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання населеного пункту с. Сотниківка, Яготинської міської територіальної громади. Також до відпрацювання було залучено старосту Сотниківського старостинського округу. В ході відпрацювання здійснено перевірку житлових будинків багатодітних сімей, одиноких, неблагонадійних сімей та інвалідів, проведено бесіду на теми Безпека у побуті (пічне опалення, поводження з газом, електромережі, побутових приладів), попередження пожеж в екосистемах, увага вибухонебезпечні предмети  та вручено пам’ятні листівки.
12 Грудня, 2023 р., 15:19
12 грудня 2023 року рятувальники Бориспільського району провели «Єдиний урок безпеки» для дітей Супоївської гімназії Яготинської міської ради, на якому роз’яснили дітям основні правила поведінки в умовах небезпеки, розповіли алгоритм дій при отримані сигналу «Повітряна тривога» та правила поводження при виявлені вибухонебезпечних предметів, а також правила безпеки в побуті та на кризі. Дітки активно відповідали на питання, приймали участь в інформативному уроці та на останок отримали від рятувальників листівки на протипожежну тематику.
12 Грудня, 2023 р., 09:09
10 грудня 2023 року о 17:03 до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про пожежу в Бориспільському районі, м. Яготин, вул. Привокзальна. На місце виклику негайно направлено черговий караул 28 – ДПРЧ м. Яготин.
20 Листопада, 2023 р., 16:30
20 листопада 2023 року працівниками Бориспільського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання населеного пункту с. Капустинці, Яготинської міської територіальної громади. Також до відпрацювання було залучено старосту Капустинцького старостинського округу. В ході відпрацювання здійснено перевірку житлових будинків багатодітних сімей, одиноких, неблагонадійних сімей та інвалідів, проведено бесіду на теми Безпека у побуті (пічне опалення, поводження з газом, альтернативних джерел енергії, електромережі, побутових приладів), попередження пожеж в екосистемах, увага вибухонебезпечні предмети  та вручено пам’ятні листівки.
20 Листопада, 2023 р., 14:35
19 листопада 2022 року о 20 год. 52 хв.  до оперативно-рятувальної служби міста Яготина надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що виникла в Бориспільському районі, м. Яготин, вул. Дарницька (на повороті на вул. Шевченка). На місце події було направлено  відділення 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце події з’ясувалося, що між собою зіткнулися два автомобіля CHEVROLET Aveo та Volkswagen Bora. Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання деблокували потерпілого з автомобіля CHEVROLET Aveo та передали працівникам швидкої допомоги для госпіталізації до КНП "Яготинська центральна міська лікарня".
20 Листопада, 2023 р., 14:33
20 листопада 2023 року о 04:56 до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про пожежу в Бориспільському районі, с. Фарбоване, вул. Радіозаводська. На місце виклику негайно направлено черговий караул 28 – ДПРЧ м. Яготин.
14 Листопада, 2023 р., 14:58
14 листопада 2023 року рятувальники  28-ДПРЧ 6- ДПРЗ допомогли дітям Капустинського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад (ясла-садок), Ничипорівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)" Яготинської міської ради, в підготовці до конкурсу серед команд роїв ‘‘Джура’’ — рятівник пожежний’’. Метою заходу є популяризація серед молоді здорового та активного способу життя, навчання підростаючого покоління правил безпечної поведінки, залучення широкого загалу школярів до вивчення правил безпеки життєдіяльності, популяризації пожежно-прикладного спорту та професії рятувальника.
03 Листопада, 2023 р., 15:05
03 листопада 2023 рокурятувальники  28-ДПРЧ 6- ДПРЗ допомогли дітям  Яготинського ліцею № 3 Яготинської міської ради, в підготовці до конкурсу серед команд роїв ‘‘Джура’’ — рятівник пожежний’’. Метою заходу є популяризація серед молоді здорового та активного способу життя, навчання підростаючого покоління правил безпечної поведінки, залучення широкого загалу школярів до вивчення правил безпеки життєдіяльності, популяризації пожежно-прикладного спорту та професії рятувальника.
02 Листопада, 2023 р., 10:30
01 листопада 2023 року рятувальники 28-ДПРЧ 6-ДПРЗ допомогли дітям Яготинського ліцею № 2 Яготинської міської ради, в підготовці до конкурсу серед команд роїв ‘‘Джура’’ — рятівник пожежний’’. Метою заходу є популяризація серед молоді здорового та активного способу життя, навчання підростаючого покоління правил безпечної поведінки, залучення широкого загалу школярів до вивчення правил безпеки життєдіяльності, популяризації пожежно-прикладного спорту та професії рятувальника.
23 Жовтня, 2023 р., 11:00
22 жовтня  2023 року о 10:35 до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про пожежу в Бориспільському районі, с. Богданівка, вул. Стадіонна. На місце виклику негайно направлено черговий караул 28 – ДПРЧ м. Яготин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора