Безбар'єрність

24 Березня, 2023 р., 10:40
«Ти як?» Це просте запитання стало чи не головним для українців з початку повномасштабного вторгнення. Способом піклування і виявом любові. З нього починаються дописи, повідомлення близьким, телефонні розмови. Однак чи питаємо ми «Ти як?» самі у себе, піклуючись про власний добробут?
10 Березня, 2023 р., 08:20
1. Проговоріть план переміщення до укриття заздалегідь. Через сповільнену швидкість нервових реакцій літнім людям потрібно більше часу для ухвалення рішення чи згоди зробити щось. Краще провести такі розмови до виникнення потреби пройти в укриття, пояснити порядок дій, ролі, задачі кожного, дати людині завдання, аби вона не почувалася безпорадною чи «тягарем».
12 Січня, 2023 р., 12:23
Отримати допомогу чи надати її іншим відтепер можна на порталі «Поряд».
10 Грудня, 2021 р., 14:46
Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг. 
06 Грудня, 2021 р., 10:03
ДТЕК Київські регіональні електромережі створює необхідні умови та адаптує сервіси під потреби всіх клієнтів, в тому числі з інвалідністю. Компанія запровадили для людей, які мають вади слуху, спеціальну послугу, яка дозволяє отримати консультацію фахівця кол-центру жестовою мовою. Таку можливість додали до функціоналу корпоративного сайту.
28 Жовтня, 2021 р., 14:26
Електронна версія «Довідника безбар’єрності», який покликаний зафіксувати нові норми безбар’єрної мови та стати гідом з коректного спілкування. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора