Новини громади

03 Червня, 2021 р., 13:13
03 червня відбулося засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням виконувача обов’язків міського голови О.Кудрявського.
02 Червня, 2021 р., 16:07
02 червня КНП ЯМР «Яготинська центральна міська лікарня» отримала новий, сучасний потужний дизельний генератор, який необхідний для збереження існуючих і примноження нових пакетів послуг, що оплачуються Національною службою здоров’я України. Генератор здатний у разі аварійного відключення електрики забезпечити безперебійну роботу лікарні. Тепер медустанова не залежить від примх погоди і можливостей енергетиків - в медичних палатах завжди буде світло, незважаючи ні на що.
02 Червня, 2021 р., 15:48
02 червня 2021 року на базі Яготинської районної філії Київського ОЦЗ відбулася робоча зустріч директора філії Оксани Рибак з керівником новоутвореної організації ТОВ "Бізнес Рішення Груп" Олександром Сахном. Організація веде діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту.
02 Червня, 2021 р., 15:02
02 червня з робочим візитом заступник міського голови Олена Федина та начальник відділу освіти міської ради Світлана Комаренко відвідали навчальні заклади м. Яготина.
02 Червня, 2021 р., 10:07
В перший день літа, час відпочинку та канікул 1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей. Сім’я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність, розвиваючи власну культуру.
02 Червня, 2021 р., 10:05
Багато користувачів вважають, якщо фотографії викладені в мережу, їх автори надали дозвіл на їх вільне використання. Такі міркування є помилковими та призводять до порушення законодавства України про авторські та суміжні права. Тому важливо знати правила, які охороняють твори та їх авторів від протиправних посягань з боку інших осіб
01 Червня, 2021 р., 19:20
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії, адже саме в дітях ми вбачаємо сенс свого життя, в них втілюємо свої мрії, задля них працюємо, творимо, живимо. Діти були і завжди  залишаються нашим найдорожчим скарбом, гордістю і  надією. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави.
01 Червня, 2021 р., 18:03
Символічно, що з настанням літа ми відзначаємо Міжнародний День захисту дітей, адже саме у цей час розпочинаються довгоочікувані канікули, які й асоціюються з безтурботною порою дитинства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора