Новини громади

09 Лютого, 2024 р., 15:44
Зимовий час -  чудова пора! У різні роки зима приходить до нас по – різному, іноді вона тихо і привітно з’являється одна, а іноді – зі своїми лихими супутниками: морозами, вітром і хуртовиною. З настанням зимового періоду починаються снігопади, тому першочерговою задачею в утриманні об’єктів благоустрою громади є регулярне прибирання снігу, криги, видалення бурульок та вжиття протиожеледних заходів, тощо.
09 Лютого, 2024 р., 14:17
Кожен українець раніше чи пізніше стикнеться з процедурою оформлення пенсії. У цій статті ми розповімо, які документи необхідно подати до територіальних органів Пенсійного фонду України (далі – органи ПФУ) для призначення для різних видів пенсії.
09 Лютого, 2024 р., 10:05
07 лютого 2024 року відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» Яготинської міської ради під головуванням начальники Служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради.
09 Лютого, 2024 р., 09:54
Працівники Служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради  08  лютого 2024 року  взяли участь в  комплексній онлайн нараді зі службами у справах дітей (та сім’ї) Київської області, щодо соціально-правового захисту дітей, які залишилися без батьківського піклування, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування за підсумками 2023 року під головуванням начальника Служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної військової адміністрації Ірини Антошко  за участю заступників начальника Служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної військової адміністрації Світлани Пархомчук та Надії Шандро, спеціаліста Служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної військової адміністрації Анни Бусленко.
07 Лютого, 2024 р., 14:50
Під головуванням керівника робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами Юрія Михайлова, 06.02.2024 в малому залі засідань Яготинської міської ради відбулося засідання Робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами на території Яготинської міської територіальної громади за участі членів робочого органу,               з метою розгляду поданих заяв суб’єктами господарювання про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території м. Яготина.
07 Лютого, 2024 р., 08:57
☝️З квітня минулого року діє  програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», яка реалізується службою зайнятості в рамках урядового проєкту «єРобота». Ця програма спрямована на розбудову ветеранського бізнесу в Україні та створення нових робочих місць.
07 Лютого, 2024 р., 08:40
Прибирання території є досить актуальним питанням як для керівників  підприємств, установ, організацій, власників і орендарів закладів торгівлі, громадського харчування та сфери надання послуг, так і для власників приватних будинків, незалежно від пори року та погодних умов.
05 Лютого, 2024 р., 15:44
05 лютого 2024 року за ініціативи Бориспільського районного відділу №3 філії Державної установи «Центр пробації» у м.Києві та Київській області відбувся День відкритих дверей: «Пробація - безпечніше суспільство», з метою налагодження ефективної комунікації, для підвищення рівня розуміння суті та переваг пробації, а також для прийняття спільних рішень щодо подальшої взаємодії.
05 Лютого, 2024 р., 09:29
Яготинський ЦПРПП  сприяв участі практичних психологів  Наталії Смотрової (ОЗОНЗ «Жоравський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –ДНЗ(ясла-садок)» та Оксани Гайдук (Яготинський ліцей № 1) у триденному тренінгу «Розбудова потенціалу, зміцнення стійкості колективу та подолання наслідків впливу травматичних подій», який проходив з  29 до 31 січня  на базі Бориспільського академічного ліцею.
05 Лютого, 2024 р., 09:28
Ім’я Тараса Шевченка – національний символ совісті й незламності українського народу. Ми читаємо духовного батька нашої нації і усвідомлюємо, як через віки наскрізною ниткою проходить його могутнє непоборне слово, націлене на зростання і становлення української державності. У найважчі часи він поруч, і в його рядках ми знаходимо силу, віру і наснагу жити і творити на своїй землі заради існування України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора