Новини громади

11 Квітня, 2024 р., 10:11
Щороку навесні мешканці області розпочинають сезон паління листя, сухої трави та гілок. Нерідко такі загоряння можуть призвести не тільки до вигоряння землі та дерев, а й до знеструмлення цілих населених пунктів і підприємств. ДТЕК Київські регіональні електромережі закликає мешканців області бути особливо обережними та дав 5 порад з електробезпеки поблизу енергооб'єктів.
10 Квітня, 2024 р., 16:29
Традиційно весняної пори ми проводимо двомісячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану на території населених пунктів нашої громади.
10 Квітня, 2024 р., 15:36
9 квітня 2024 року визначилися фіналісти змагань з волейболу серед юнаків в рамках III етапу проєкту «Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч». Ними стали команди:
09 Квітня, 2024 р., 15:34
Система надання безоплатної правничої допомоги — це мережа точок доступу до правничої допомоги по всій Україні та канали отримання правничих послуг онлайн.
08 Квітня, 2024 р., 16:28
28 березня набрав чинності Закон № 3342-IX «Про внесення змін до Кримінального, Кримінального процесуального кодексів України та інших законодавчих актів України щодо удосконалення видів кримінальних покарань».
08 Квітня, 2024 р., 16:16
Весна вже помітно заявляє про себе теплим сонечком, зеленими бруньками на деревах та розквітлим первоцвітом. А значить – час і собі ставати більш активними та наводити лад у своєму місті. Тому квітень – це традиційний період наведення чистоти. Впоратися з усім самотужки при всій старанності працівники комунального підприємства «Комунальник» не в змозі, тож добре було б долучитися до такої корисної справи усім небайдужим громадянам, хто хоче бачити своє місто красивим і охайним. З цією метою щороку в Яготинській громаді проходять весняні толоки з благоустрою та акції «За чисте довкілля», в яких беруть участь усі свідомі та активні мешканці – від представників міської влади й депутатів – до учнів шкіл, трудових колективів та підприємців.
08 Квітня, 2024 р., 15:47
Основною діяльністю підприємства КПТМ «Яготинтепломережа»  є забезпечення тепловою енергією населення, бюджетних установ і організацій та інших споживачів.
08 Квітня, 2024 р., 15:20
Окрім основних робіт працівники підприємства виконували та продовжують виконувати роботи та заходи для забезпечення обороноздатності нашого міста та держави

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора