Безбар'єрність

13 Серпня, 2023 р., 11:43
Кожен у повсякденному житті стикається з тими чи іншими проблемами: фінансові труднощі, негаразди в сімʼї, труднощі на роботі тощо.
11 Серпня, 2023 р., 08:15
Уявіть, що хтось на вулиці довго і ретельно розглядає ваші ноги або обличчя.
06 Серпня, 2023 р., 10:00
Зараз часто здається, що радіти нічому. Але якщо бачити навколо лише темряву, то з часом зникнуть і сили працювати, і настрій, і апетит…
04 Серпня, 2023 р., 08:15
У 5 областях України – Київській, Львівській, Хмельницькій, Кіровоградській та Дніпропетровській – працюють адаптовані автошколи. І це тільки початок проєкту МВС України в межах Національної стратегії безбар’єрності, розробленої за ініціативою першої леді Олени Зеленської.
01 Серпня, 2023 р., 15:01
Провідником на цьому шляху покликана стати комунікаційна кампанія, яка стартувала в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською.
30 Липня, 2023 р., 10:00
Якщо через власне почуття безсилля ви не здатні допомагати іншим, варто визначити проблеми, з якими ви можете впоратися, а з якими – ні. Тут може стати у нагоді методика «Кола контролю».
29 Липня, 2023 р., 10:06
Знайти спеціаліста, якому ви довіритесь і зможете відкритись, — задача не з легких. Але від того, з ким ви працюватимете, значною мірою залежить кінцевий результат терапії. Тож поставтеся до вибору відповідально. І, головне, пам'ятайте, що невдале спілкування з одним спеціалістом не означає, що психологія «не діє», або ви — «невиліковні».
27 Липня, 2023 р., 16:00
«Довідник безбар’єрності» – посібник із нової етики спілкування, створений за ініціативою першої леді Олени Зеленської, отримає новий розділ – про толерантну взаємодію з людьми, які мають бойовий досвід. Адже комфортна інтеграція військових у мирне життя починається із коректної комунікації.
24 Липня, 2023 р., 17:15
У межах ініціативи першої леді Олени Зеленської з розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» відбувся семінар «Всеукраїнська програма ментального здоров’я: регіональна координація» за сприяння Координаційного центру КМУ / Mental Health UA та World Health Organization Ukraine.
23 Липня, 2023 р., 10:00
Ось людина спілкується, посміхається, а вже наступної миті її охоплює несамовитий страх: світ навколо ніби тікає з-під ніг, у грудях шалено гупає серце – здається, вона от-от помре. Зазвичай панічні атаки виникають без реальної небезпеки, а як наслідок тривалого стресу й втоми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора