Новини громади

29 Березня, 2021 р., 12:12
29 березня під головуванням міського голови Наталії Дзюби відбулась щотижнева апаратна нарада з керівниками комунальних підприємств.
26 Березня, 2021 р., 16:29
26 березня 2021 року на позачерговому засіданні комісії Яготинської міської ради з питань ТЕБ і НС на виконання змін чинного законодавства щодо попередження розповсюдження та запобігання поширенню гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Яготинської міської територіальної громади, було прийнято уточнення до попередніх рішень. А саме:
26 Березня, 2021 р., 15:44
З метою перевірки умов проживання дітей та запобігання проявів нехтування батьківськими обов’язками працівниками служби у справах дітей та центру соціальних служб Яготинської міської ради спільно із старшим інспектором сектору ювенальної превенції Бориспільського районного управління поліції ГУ НП в Київській області відвідали сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, і родини, в яких діти повернулися із закладів інституційного догляду і виховання, та проживають на території Яготинської міської територіальної громади.
25 Березня, 2021 р., 16:46
Працівниками сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради 25.03.2021 проведено об’їзд визначених місць для здійснення торгівлі посадковим матеріалом, саджанцями, розсадою рослин, квітів на період весняно-польових робіт та штучними квітами з нагоди Великодніх та поминальних днів на території м. Яготин з метою посилення контролю за недопущенням торгівлі в неустановлених місцях та дотримання протиепідемічних заходів на період встановленого карантину.
25 Березня, 2021 р., 11:45
На численні звернення жителів населених пунктів Кулябівського старостинського округу до міського голови Наталії Дзюби, 24.03.2021 в кабінеті міського голови була організована та проведена робоча зустріч із директором ТОВ «Підприємство «Троїцька Артіль», що здійснює міжміські пасажирські перевезення за маршрутом Київ-Яготин, з метою продовження зазначеного маршруту до села Кулябівка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора