Новини громади

31 Березня, 2021 р., 16:07
Наприкінці березня цього року під час чергового патрулювання міста Яготин працівники відділення поліції № 2 (м. Яготин) Бориспільського районного управління поліції ГУ НП в Київській області виявили двох молодиків, які палили тютюнові вироби в громадському місці та поведінка яких здалась підозрілою. Під час перевірки цих осіб виявилось, що один з юнаків являється неповнолітнім.
31 Березня, 2021 р., 15:43
31 березня відбулась онлайн - конференція з питань протидії торгівлі людьми організована службою у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації з підтримкою координатором проектів ОБСЄ інформаційної кампанії щодо проблематики торгівлі людьми з метою напрацювання механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації, підвищення рівня обізнаності працівників органів місцевого самоврядування з означених питань, посилення ідентифікації осіб, постраждалих від торгівлі людьми та надання їм допомоги.
30 Березня, 2021 р., 16:00
30 березня відбулося засідання сьомої позачергової сесії Яготинської міської ради під головуванням міського голови Наталії Дзюби.
30 Березня, 2021 р., 15:43
Весна – найпрекрасніша пора року. Однак із настанням тепла приходить і небезпека – можливість загорання сухостою, кущів, дерев, лісів, людських домівок. Природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом.
29 Березня, 2021 р., 15:40
26 березня 2021 року відбулася робоча зустріч керівників "ковідних госпіталів" Київської області. Комунальне неприбуткове підприємство "Яготинська центральна міська лікарня" представляв її головний лікар Вадим Сергійович Нескорожений. На зустріч було винесено найголовніші питання сьогодення кожного медичного закладу, який опікується пацієнтами з коронавірусним захворюванням:
29 Березня, 2021 р., 15:29
Комунальне підприємство Яготинської міської ради «Міськсвітло» продовжує роботу з поліпшення і вдосконалення мережі зовнішнього освітлення на території населених пунктів старостинських округів Яготинської міської територіальної громади.
29 Березня, 2021 р., 15:24
Для переважної більшості людей домашнє насильство – це традиційно вкорінена норма, установлена поколіннями. Постраждалі від домашнього насильства (переважно жінки) не можуть належним чином виконувати свої батьківські обов’язки, внаслідок чого зростає рівень соціального сирітства.
29 Березня, 2021 р., 15:01
Одним з провідних напрямів реалізації сучасного змісту трудової підготовки здобувачів освіти є проєктно-технологічна діяльність. Розмаїття представлених у навчальній програмі технологій обробки матеріалів дозволяє дітям якісно та цілеспрямовано реалізовувати актуальні творчі проекти та набувати досвіду. який допопоже їм у майбутньому стати більш мобільними та затребуваними на ринку праці.
29 Березня, 2021 р., 14:45
29 березня 2021 року Яготинський міський голова Наталія Дзюба провела  позачергове засідання комісії Яготинської міської ради з питань ТЕБ і НС. Була заслухана остання інформація про стан поширенню на території Яготинської міської територіальної громади гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19. Головний лікар КНП "Яготинська центральна міська лікарня" В.С. Нескорожений та головний лікар КНП Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І. Сахно зійшлися в думці, що за тиждень ситуація з поширення коронавірусу тільки посилилася, тому нині є потреба вживання додаткових рішучих кроків щодо обмеження взаємодії співвітчизників один з одним в рамках вимог карантину. Водночас, на їх думку, варто вжити заходів посилення протиепідемічних правил, щоб вберегти здоров’я яготинців всіх вікових категорій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора